Η εταιρεία NML MEDICAL δραστηριοποιείται από το 2002 στο χώρο της υγείας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εισάγοντας αναλώσιμο υγειονομικό υλικό.

Η εταιρία αποτελεί επίσημο πάροχο του Ενιαίου Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και εξειδικεύεται στην εξυπηρέτηση ασθενών που χρήζουν αναλώσιμου υλικού υψηλής ποιότητας.

Από το 2016 η εταιρία μας εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά την MERCATOR MEDICAL, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού σε ότι αφορά τα εξεταστικά και προστατευτικά γάντια μιας χρήσης, τα χειρουργικά γάντια και τον αναλώσιμο ιατρικό ιματισμό μιας χρήσης.  

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε μία ευρεία γκάμα επαγγελματιών από το χώρο της υγείας, της αισθητικής, της βιομηχανίας τροφίμου, του τουρισμού και της εστίασης.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας, μας δίνουν την ώθηση να συνεχίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προσφέροντας σε κάθε επαγγελματία τις λύσεις που του αξίζουν.

Medical coats and gowns constitute basic protection of the body against infection, at the same time ensuring good airflow.

Surgical gowns guarantee resistance to fluid and microorganism penetration. The cuffs are elasticised.

Surgical gowns are fastened at the back with ties, with a transfer card attached. The shape and length of gowns ensure complete freedom of movement, and at the same time comfort of work even during long procedures.

 

Κατασκευή Ιστοσελίδας iNFOLib

We use cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.