Η εταιρεία NML MEDICAL δραστηριοποιείται από το 2002 στο χώρο της υγείας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και εισάγοντας αναλώσιμο υγειονομικό υλικό.

Η εταιρία αποτελεί επίσημο πάροχο του Ενιαίου Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και εξειδικεύεται στην εξυπηρέτηση ασθενών που χρήζουν αναλώσιμου υλικού υψηλής ποιότητας.

Από το 2016 η εταιρία μας εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά την MERCATOR MEDICAL, έναν από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού σε ότι αφορά τα εξεταστικά και προστατευτικά γάντια μιας χρήσης, τα χειρουργικά γάντια και τον αναλώσιμο ιατρικό ιματισμό μιας χρήσης.  

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε μία ευρεία γκάμα επαγγελματιών από το χώρο της υγείας, της αισθητικής, της βιομηχανίας τροφίμου, του τουρισμού και της εστίασης.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, η εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού μας και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους συνεργάτες μας, μας δίνουν την ώθηση να συνεχίζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προσφέροντας σε κάθε επαγγελματία τις λύσεις που του αξίζουν.

Τα ιατρικά γάντια είναι ένα βασικό ιατρικό και προσωπικό προστατευτικό προϊόν που χρησιμοποιείται ευρέως στον τομέα της  υγειονομικής περίθαλψης. Τα γάντια είναι το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας για την πρόληψη των λοιμώξεων. 

Τα εξεταστικά γάντια από φυσικό καουτσούκ (latex) αποτελούν την καλύτερη προστατευτική ασπίδα ενάντια στους μικροοργανισμούς.

Τα γάντια χωρίς πούδρα συμβάλουν στο να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος μετεγχειρητικής λοίμωξης. Έχουν μειωμένη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες λατέξ

Συνθετικά γάντια: Από βινύλιο, συνθετικά πολυμερή και νιτρίλιο. Δεν περιέχουν πρωτεΐνες λατέξ. Τα συνθετικά γάντια παρέχουν προστασία στα χέρια όσων είναι αλλεργικοί στο λατέξ. Τα γάντια νιτριλίου συνιστώνται για κυτταροστατικά και όσους έρχονται σε επαφή με χημικές ουσίες

Εξεταστικά γάντια
▪ Απαραίτητα για χρήση σε: ιατρικές εξετάσεις, πρώτες βοήθειες, διάγνωση, θεραπεία, επαφή με σηπτικά υλικά.
▪ AQL 1.5
▪ Εύκολα στην τοποθέτηση
▪ Αμφιδεξιά
▪ Μεγέθη: XS (5 - 6), S (6 - 7), M (7 - 8), L (8 - 9), XL (9 - 10)
▪ Τα γάντια πληρούν τις απαιτήσεις: Medical Device Directive 93/42/EEC, Personal Protective Equipment Directive 89/686/EEC

Χειρουργικά γάντια

▪ Για χρήση κατά τη διάρκεια επεμβατικών διαδικασιών που απαιτούν αποστειρωμένο περιβάλλον
▪ Προστασία έναντι λοιμώξεων σε συνθήκες υψηλού κινδύνου
▪ AQL 1.5
▪ Αποστειρωμένα
▪ Ανάγλυφη επιφάνεια

▪ Ανατομικός σχεδιασμός
▪ Ευρύ φάσμα μεγεθών: 6,0 έως 9,0

Κατηγορίες γαντιών μιας χρήσης

Γάντια

Κατασκευή Ιστοσελίδας iNFOLib

We use cookies
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία.